Homeopathie voor

mens en dier

Spagyriek

 

Spagyriek is een natuurlijk product gemaakt vanuit planten. Het assortiment van de spagyriek kent diverse verschillende essences, van waaruit complexen worden ontwikkeld.

 

Het gebruik van spagyriek kent in Duitsland en Zwitserland een lange traditie. In Nederland hebben we sinds 2000 ervaringen met deze alternatieve middelen op natuurlijke basis. De spagyriek wordt geproduceerd in Duitsland (zie www.phylak.de) volgens de officiële farmacopea van het “HAB” (=Homeopatisch Arzenei Buch).

 

Het woord spagyriek betekent: scheiden en weer bij elkaar brengen.

 

Spagyriek is de brug tussen de klassieke homeopathie en de moderne plantenkunde en is kenmerkend door de vaak bijzondere  toepassingsgebieden.

 

De gebruikte kruiden zijn van streng biologische teelt.

 

Door complexmiddelen te gebruiken, ontstaat er een synergie van de middelen.

 

De spagyriek werkt niet alleen met de moleculen van de allopathie, de energie van de homeopathie of de zouten en sporenelementen van schlüsslerzouten; zij werkt met alle drie.

 

De inzet van spagyriek werkt op het spirituele, geestelijke en stoffelijke niveau.

 

Keuze van de middelen, onderlinge verhouding en mate van dosering bepaalt wat er gebeurd.

 

Er zijn momenteel 98(2015) moederessences beschikbaar, die ieder een unieke werking hebben.

 

Het is de spagyriek die met de krachten uit de natuur blokkades, tekorten en andere ziekmakende factoren binnen een ziekteproces van mens of dier doen veranderen.

 

 Door nieuwe kennis en inzichten vanuit de moderne wetenschap is men nu in staat het gifdeel in de plant op een moleculair niveau aan te tonen.

 

Door het distillatieproces op het juiste moment te stoppen, blijft het gif achter, maar komt de geneeskrachtige informatie van de plant wel over.

 

Op deze manier kan men op een volledig veilige wijze bijvoorbeeld Aconitum napellus (monnikskap) en ook andere van nature zeer giftige planten, innemen.

 

Alle middelen kunnen gelijktijdig  met andere natuurgeneeskundige behandelingen ingezet worden. Zelf combineer ik de spagyriek met de bioresonantie.

 

 

 

 

 

 HomeoHealth

 Lageweg 15

 4328 RR

 Burgh-Haamstede

 

 info@homeohealth.nl

 

 Tel: 06-30388986